אגת בלו לייס

אגת בלו לייס

אגת בלו לייס היא אבן אגת בגוון תכלת בהיר ורך. היא מאופיינת במבנה פנימי של פסים עדינים בגווני תכלת שונים המזכירים תחרה כחולה ומכאן שמה.

להמשך קריאה »
טוטם הצב

טוטם הצב

בתרבות האינדיאנית מאמינים שהאנרגיה של בעלי החיים השונים מקיימת סגולות מרפא. לכל אדם יש מספר חיות טוטם, בעלי חיים המלווים את חייו ומעניקים לו הדרכה

להמשך קריאה »
אייהרב

מדריך קנייה באייהרב

IHERB.COM הוא אתר אמריקאי המציע אינספור מוצרים טבעיים במחירים נפלאים. אתר זה מהווה את האופציה המשתלמת ביותר לרכישת תוספי תזונה, מזונות על ומוצרי היגיינה וקוסמטיקה

להמשך קריאה »
רוז קוורץ

רוז קוורץ

רוז קוורץ הנו קוורץ שצבעו ורוד. הגבישים מופיעים בגוונים ורמות שקיפות שונות, בהתאם לאיכותם. הגביש יכול להיות אטום לחלוטין או שקוף לחלוטין. באפשרותו להופיע בכל

להמשך קריאה »
שמן פטשולי

שמן פטשולי

שמן אתרי פטשולי מופק בתהליך ייחודי. עלי הפטשולי נארזים באריזות אטומות במחסן חשוך, וכשהם מעלים טחב – הצמח יוצר את השמן האתרי כהגנה מפניו. כך

להמשך קריאה »
שמן אקליפטוס

שמן אקליפטוס

שמן אקליפטוס – מידע כללי האקליפטוס הנו עץ ירוק-עד ממשפחת ההדסיים ומקורו באוסטרליה. שמן אקליפטוס מופק על ידי זיקוק בקיטור של העלים והענפים. מדובר בעץ

להמשך קריאה »
שמן אתרי ברגמוט

שמן אתרי ברגמוט

שמן אתרי ברגמוט – מידע כללי שמו הבוטני של הברגמוט הוא Citrus bergami. זהו צמח היברידי המשלב בין לימון לבין תפוז-מר ומקורו בדרום-מזרח אסיה. בדומה ליתר

להמשך קריאה »
שמן עשב לימון

שמן עשב לימון

שמן אתרי עשב לימון – מידע כללי שמו הבוטני של עשב הלימון הוא Cymbopugon flexousus והוא נפוץ ביבשות אסיה, אפריקה ואוסטרליה. הצמח מוכר בעיקר בזכות

להמשך קריאה »
שמן אתרי ג'ינג'ר

שמן אתרי ג'ינג'ר

שמן אתרי ג'ינג'ר – מידע כללי שמו הבוטני של שורש הג'ינג'ר הוא Zingiber officinal ומקורו בהודו ובסין. צמח זה ידוע לכל בשל השימוש התדיר בו

להמשך קריאה »